Kamyon şovu, bir gurur kaynağı

Kamyon şovu, bir gurur kaynağı

Kamyon sürücüsü uygulamanız: Michelin TruckFly

Yayınlanma tarihi 25 Şubat 2024 - 3 dakikalık okuma

Kamyon sürücüleri artık Truckfly by MICHELIN uygulamasını kullanarak Avrupa'nın dört bir yanındaki yollarda kendilerine en iyi desteği sağlayacak yerleri ve bilgileri bulabiliyor. Truckfly CEO’su Grégoire Rosay,bu uygulamanın, sürücülerine özen göstermeyi amaçlayan filolar için nasıl çok önemli bir araç haline geldiğini açıklıyor.

Gregoire Rosay CEO Truckfly

Gregoire Rosay CEO Truckfly

Truckfly CEO’su Grégoire Rosay


Truckfly tam olarak nedir?

Kamyon sürücülerinin sorunsuz ve keyifli yolculuklar yapmasına yardımcı olan Truckfly by Michelin uygulaması ile karşınızdayız. Ücretsiz uygulamamız profesyonel sürücüler için tasarlandı ve onlara güzergahlarındaki en iyi yerlerden daha da fazlasını sunuyor. Bu uygulama aslında yolda geçen yaşamı daha iyi hale getirmeyi amaçlıyor. 44 ülkeyi kapsayan ve 330.000 benzersiz kullanıcısıyla kamyon sürücülerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayan bir mobil yardımcı. Bu yardımcı sayesinde dinlenme alanlarını, hizmetleri ve çok daha fazlasını keşfedebiliyor, güzergahlarını düzenlerken zamandan kazanabiliyorlar.

İndir: TruckFly By Michelin

truckfly cta download app tr

1. Olanaklar Parmaklarınızın Ucunda: Truckfly, konforlu bir yolculuk için sizi temiz duşlara, kaliteli otoyol restoranlarına ve güvenli park alanlarına etkin bir şekilde yönlendiriyor.
2.Trafik Güncellemeleriyle Bir Adım Önde Olun: Truckfly, güvenilir operatörlerle yaptığı iş birliği sayesinde gerçek zamanlı trafik bilgileri sunarak teslimatların zamanında yapılmasını sağlıyor.
3. Kolay Park: Truckfly'ın bağlantılı park özelliği, boş alan bulmayı stressiz ve kolay hale getiriyor.
4. Erişilebilir Tıbbi Yardım: Truckfly, DocStop ile yaptığı ortaklık sayesinde, sağlık hizmetlerine kolayca erişmenizi sağlayarak yoldaki sağlığınıza öncelik veriyor.
5. Kapsamlı Kaynak Merkezi: Truckfly, çalışma saatlerinden Wi-Fi kullanılabilirliğine kadar pratik bilgilerle yolculuğunuzu kolaylaştırıyor.

Bu sadece bir uygulama değil; kamyon sürücüsünün daha rahat bir yolculuğu için güvenilir bir çözüm.

"Çalışanlarınıza hemen Truckfly uygulamasından bahsedin. Hem kendi işlerini halletsinler hem de zamandan kazansınlar!" - Grégoire Rosay

Rakamlarla Truckfly

Rakamlarla Truckfly

Rakamlarla Truckfly

Kamyon sürücülerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesi filo yöneticileri için neden bir önceliktir?

Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Birliği'ne (IRU) göre, dünya genelinde ciddi bir profesyonel kamyon şoförü açığı var. Bu açık 2,6 milyonu aşkın doldurulmamış iş pozisyonu demek.

Bu durum ekonomik, demografik ve mevzuata dayanan etkileri kapsayan çok sayıda faktörden kaynaklanmaktadır. Ayrıca, giderek artan sayıda kamyon şoförü, e-ticaret sektörünün artan taleplerine karşılık olarak ilgilerini son teslimat etabına kaydırıyor.

Bu geçiş, iş-yaşam dengesini geliştirmeyi amaçlasa da, güvenlik ve çalışma koşullarıyla ilgili endişeleri de beraberinde getirdi. Truckfly olarak, sektörün tamamına yararlı olmak adına bu konuları ele almaya ve geliştirmeye kararlıyız!

İndir: TruckFly By Michelin

truckfly cta download truckfly tr

Truckfly by Michelin'e Avrupa'da her yıl 330.000 benzersiz aktif kullanıcı erişiyor. Bu uygulama artık tüm dünyadaki kamyon sürücüleri için bir referans haline geldi! O halde, en iyi kamyon sürücüleri uygulamasını kullanan ve personelinizin çalışma koşullarını iyileştiren bir sonraki filo olmaya ne dersiniz?

Güncel olmayan bir Web Tarayıcısı kullanıyorsunuz.

Web sitesi tarafından desteklenmeyen bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu, bazı işlevlerin amaçlandığı gibi çalışmayabileceği anlamına gelir. Bu durum, sitede gezerken garip davranışlara neden olabilir.

Bu web sitesinden tam olarak yararlanmak için aşağıdaki tarayıcılardan birini kullanın veya yükseltin/yükleyin

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+